Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie boeketten om haar hart te veroveren

14 februari is het weer zo ver. Valentijn! Borrelt de stress al op als je denkt aan de cadeautjesjacht? Met deze boeketten doe je je valentijntje gegarandeerd smelten. Zie je door de bloemen het boeket niet meer? Vraag dan zeker raad aan je florist. Hij kan je raad geven over de mogelijke combinaties, de verzorging en de houdbaarheid van de bloemen.

Romantisch roze

Roze heeft iets zacht, liefs, teder… Perfect voor een valentijnsboeket. Bovendien vind je in deze periode een overvloed aan bloemen in roze tinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ranonkels, anemonen, rozen, hyacinten of tulpen? Om bij weg te dromen…

Heerlijk luxueus

Wie houdt van een luxueuze stijl zal dol zijn op een combinatie van witte tinten, verschillende poedertinten en een gouden accent. Prachtig met anjers, amaryllis en lelies. Een goudgespoten eucalyptusblad zorgt voor een opvallend accent.

Bloemenhart voor Valentijn

Kan je een romantischer cadeau voorstellen dan een echt bloemenhart? Natuurlijk kan de koningin der snijbloemen niet ontbreken, de roos! Romantische zielen gaan voor een prachtige ton-sur-toncreatie. Liever wat meer vuur? Kies dan voor een passioneel rood.

Aan huis laten leveren

Heb je weinig tijd? Geen probleem! Bij veel bloemenwinkels kan je telefonisch of online je bestelling doorgeven en je boeket laten leveren. En zeg nu zelf: een boeket dat aan huis wordt geleverd, dat is toch echt een romantische verrassing!