Overslaan en naar de inhoud gaan

Word ook een gever met valentijn

Niets zegt luider 'ik zie je graag' dan een boeket op valentijn. Of het nu rode rozen zijn, of een andere geurige variant: ze toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je lief. En daar is het ‘m tenslotte allemaal om te doen, niet?

Bloemen maken gelukkig

Zélfs als jullie afgesproken hebben 'om er niet aan mee te doen', is een boeketje met valentijn een goed idee. Dat is het trouwens zéker de dag na valentijn, als je ineens beseft dat je 't vergeten bent en je al een opmerking of twee gekregen hebt. Bloemen zijn immers niet alleen gelukmakers – het zijn ook héél geschikte goedmakers. 

Maak van geven een goede gewoonte

Voelt goed he, zo'n gelukzalige glimlach op het gezicht van wie een bloemetje krijgt? Het prettige nieuws is bovendien dat je die blijheid ook na valentijn kan creëren. Want een plantje of een bloemetje geven kan altijd. Je hoeft er zelfs geen grote reden voor te hebben.
Pikt je schoonmoeder de kinderen elke woensdag op van school? Heeft je papa geholpen met het schilderen van je kot? En je beste vriendin met het studeren? Dan geef je hen toch gewoon een plantje of een boeketje?

Ren meteen naar een winkel in je buurt 

word ook een gever met valentijn