Overslaan en naar de inhoud gaan

Word ook een gever op Moederdag

Geen beter moederdagcadeau dan een boeketje bloemen! Zo’n kleurrijke bos pioenrozen, lelies of hortensia’s, daar fleurt jouw mama meteen van op. En daar draait het om op Moederdag, toch? 

Vrolijke bloemen. Blije mama’s.

Er zijn mama’s die soep maken. En mama’s die elke dag bellen. Plusmama’s die je plat knuffelen. En schoonmoeders die altijd voor je klaarstaan. Welke mama je ook viert op Moederdag, geef haar een vrolijke, heerlijk geurende bos bloemen en tover een glimlach op haar gezicht. Ja, dat is het effect van bloemen. Ze maken jouw mama instant happy. En op Moederdag wil je niets liever, toch?

Maak van geven een goede gewoonte

Voelt goed hè, zo'n gelukzalige glimlach op het gezicht van wie een boeketje krijgt? Het prettige nieuws is dat je die blijheid ook na Moederdag kan creëren. Want een plantje of een bloemetje geven kan altijd. Je hoeft er zelfs geen grote reden voor te hebben.

Pikt je schoonmoeder de kinderen elke woensdag op van school? Heeft je papa geholpen met het schilderen van je kot? En je beste vriendin met het studeren? Dan geef je hen toch gewoon een plantje of een boeketje?


Ren meteen naar een bloemenwinkel in je buurt.

Zélf een boeket samenstellen? Kies bloemen die passen bij jouw mama.  

moederdag