Overslaan en naar de inhoud gaan

50.7445949, 4.1992698

Ecologie is altijd al ons uitgangspunt geweest in de keuzes die wij als kwekerij en tuinwinkel maken.
Wij vinden het erg belangrijk dat die ‘ecologie’ ook in de groensector aan belang wint, en dit zowel in de particuliere tuinen als in ‘ons’ openbaar groen. En het is niet omdat het ‘groen’ is, dat het ook per definitie ’ecologisch’ is. Er worden namelijk nog steeds teveel coniferen aangeplant, steriele tuinen aangelegd, gif gespoten en foute plantenkeuzes gemaakt.

Dit móet anders, en wij willen hiervoor heel graag onze +25 jaar ervaring ten dienste stellen van onze klanten. Deze ervaring en opgedane kennis willen we delen met ú: ongeacht of het nu gaat over de juiste keuze van een oud fruitboomras, over de juiste plek voor een groep inheemse, wilde planten, de goede locatie voor het bevestigen van een vleermuizenkast, de inzet van nuttige insecten op het goede moment, precieze beheersinstructies voor een bloemenweide,…

Als specialist in inheemse planten, bloemenweides en nestkasten, is Ecoflora meer dan overtuigd van het cruciale belang van biologische diversiteit in tuinen en natuur.

Ecoflora ondersteunt daarom de vzw Natuurpunt door een financiële bijdrage op de verkoop van bloemenweides en nestkasten/voedersystemen. Uw aankopen hier dragen dus direct bij aan de uitbreiding van Natuurreservaten in Vlaanderen.

Tot binnenkort, op onze kwekerij of in onze webshop!

Aanbod

Bloemen
Buitenplanten

Foto's