Overslaan en naar de inhoud gaan

Word ook een gever van perkplanten

Voel je de lente kriebelen? Zin om dat gevoel te delen met je papa, dochter, buurvrouw of beste vriend? Geef ze een verse lading perkplantjes! De felle kleuren van viooltjes, de opgewekte bloemen van de gerbera, … ’t Zorgt voor sfeer in de tuin én vlinders in de buik.  

Kleurrijke perklantjes. Instant lentekriebels.

Opgewekte kleuren, speelse trompetvormige bloemen, lichtjes krullende bladeren, je zou van minder goedgezind worden. Ja, perkplantjes zijn de sfeermakers van je tuin, balkon of terras. Er eentje geven aan je papa, buurvrouw of lief, brengt hen meteen in de lentemood. Dus, waar wacht je eigenlijk nog op? 

Maak van geven een goede gewoonte

Voelt goed hè, zo'n gelukzalige glimlach op het gezicht van wie een perkplantje krijgt? Het prettige nieuws is dat je die blijheid ook na de lente en de zomer kan creëren. Want een plantje of een bloemetje geven kan altijd. Je hoeft er zelfs geen grote reden voor te hebben.

Pikt je schoonmoeder de kinderen elke woensdag op van school? Heeft je papa geholpen met het schilderen van je kot? En je beste vriendin met het studeren? Dan geef je hen toch gewoon een plantje of een boeketje?

Ren meteen naar een tuincentrum in je buurt 

Goed voorbereid naar het tuincentrum gaan? Deze perkplantjes zijn onze favorieten.

perkplantjes